Inhoud
Winkelwagen
(0)  t.w.v € 0.00


Heldense Group

“Heldense” meubelen zijn functioneel in het dagelijkse gebruik, maar “Heldense” meubelen zijn er vooral om van harte naar te kijken en eindeloos van te genieten.


In tegenstelling tot trendgevoelige meubelstijlen is het Engelse stijlmeubel niet aan modegrillen onderhevig en is het waardevast. De stijl is voortdurend en tijdloos.
Overigens laat dit Engelse stijlmeubel zich ook gedurfd combineren met moderne contrasterende interieurstijlen.
De enorme omvang van het Heldense Exclusive assortiment maakt eindeloos varieren en uitbreiden binnen dezelfde stijl niet alleen eenvoudig maar ook bijzonder aantrekkelijk.
Heldense Exclusive meubelen worden gemaakt met groot respect voor Engelands beste 18 e eeuwse handwerktradities. Het resultaat van compromisloze kwaliteit in materiaalkeuze, fabricage en afwerking. Kwaliteit begint bij de keuze van de grondstoffen. Alle meubelen zijn zowel in Mahonie als in Taxus verkrijgbaar.
Heldense Exclusive biedt U de mogelijkheid om Uw individuele woonwensen te vertalen in ruimtelijke creaties van allure met door uzelf samengestelde wandsystemen. Wandsystemen van Heldense Exclusive bieden, door een ruime sortering in elementen, U de mogelijkheid een wandsysteem samen te stellen naar uw eigen ontwerp. Correcte maatgegevens volstaan om tot het ideale ontwerp van Uw wandmeubel te komen. Op deze website zijn onder het hoofdstuk “wandsysteem” een aantal voorbeelden van wandmeubelen opgenomen. De Heldense Exclusive dealer beschikt over een overzicht van alle elementen en kan U voorzien van een deskundig advies bij Uw keuze van de juiste samenstelling.

Heldense Group vindt U in de betere woonwinkels.