Inhoud
Winkelwagen
(0)  t.w.v € 0.00


Declemy
 

Het merk Declemy is 8 jaar geleden ontstaan vanuit de groothandel Art Collection BV.

Zij vertegenwoordigden al meer dan 30 jaar de meest toonaangevende stoffenhuizen vanuit verschillende Europese landen. In het jaar 2000 wilde Edward Declemy iets voor zichzelf ontwikkelen en startte met een aantal leuke modellen meubelen. De collectie van eigenzinnige en aparte ontwerpen werd al snel ontdekt en Declemy werd dan ook snel een begrip in Nederland.

In 2002 startte Art Collection met de inkoop en ontwerpen van de Declemy stoffen, het eigen stoffenlabel was dan ook een feit. Op dit moment staat Declemy fabrics & furniture voor een eigen unieke lijn van zeer vakkundig gemaakte meubelen. De frames zijn vanuit beukenhout gesneden en daarna kan het hout op bijna elke gewenste kleur geleverd worden. Declemy stoffen zijn uiteraard op deze meubelen toepasbaar, maar ook al uw eigen stoffen worden vakkundig op de meubelen gestoffeerd.


Elk jaar brengt Declemy verschillende modellen uit en de stoffencollectie volgt daar achter aan. Laat u dus verassen door de vele modellen en mogelijkheden welke Declemy te bieden heeft!