Inhoud
Winkelwagen
(0)  t.w.v € 0.00


VI-SPRING


Vi Spring, dit engelse merk wordt flink verkocht in Nederland. Vi spring heeft diverse modellen boven de 20.000 euro.

Wat zou het overzichtelijk zijn als gold: hoe duurder het bed hoe beter. Dan wist u tenminste waar u aan toe was. Maar dat is helaas niet zo. Uit onderzoeken van onder meer de Consumentenbond blijkt dat ook goedkopere bedden goede kwaliteit kunnen bieden. Wat een lekker bed is, blijkt heel persoonlijk, en is onder meer afhankelijk van lichaamsgewicht, slaaphouding, allergieën, transpiratie, enzovoort.

Vooral voor mensen met rugklachten is het hard zoeken naar een bed met precies de goede ondersteuning. Er wordt wel gewerkt aan een systeem dat bedden op maat kan maken. Via sensoren kan iemand dan in slaaphouding worden opgemeten; vervolgens wordt een bijpassend slaapsysteem ontworpen. Vi-spring is op dit moment nog helaas niet zover.

Wie nu voor een nieuw bed gaat winkelen, komt terecht in de wereld van ruimtevaartschuim, paardehaar, comfortzones en airco-afstandweefsel. Verkopers weten haarfijn uit te leggen dat het bed met de hand is gemaakt, hoeveel veren er in de vi spring boxspring zijn verwerkt en welke dure materialen er in de toplaag van het matras zijn verwerkt. Natuurlijk materiaal wordt als het beste aangemerkt. Maar slaap je dan ook echt beter? Uit recente testen van de Consumenten bond kwamen de duurdere merken niet als opvallend beter uit de test dan een aantal huismerken van grote winkelketens.

Vi Spring denkt net even anders. ’Als er één bed ter wereld is dat de status van icoon heeft verdiend, is het wel de Vi-Spring Herald Supreme. Wanneer je er eenmaal in hebt geslapen, is geen enkel ander bed goed genoeg’, aldus een juichende aanprijzing op de website van Vi Spring. Een bed van Vi Spring is er vanaf 6000 euro; de prijs kan oplopen tot 22000 euro.

Wat maakt dit bed zo speciaal, dit mooie Vi-spring bed? Vooral het gebruik van al de natuurlijk materialen maakt het bed zo duur.

„Daarnaast gaat het bij Vi Spring om de pocketveren. Die zijn als een honingraat door elkaar gezet waardoor er geen ruimte tussen zit. Dan zitten er ook nog eens twee lagen van die veren in het matras.”

Alle bedden worden op bestelling met de hand gemaakt. ,,Je kunt heel blij worden van een mooi bed. De eenvoudige modellen verkopen we aan tweeverdieners die gewoon een goed bed willen. De echt heel dure modellen gaan meestal naar vijftigers die goed verdienen. Veel mensen die een eigen bedrijf hebben of een goede baan hebben. Deze bedden zien er ook heel luxe uit. Er zit een prachtige afdeklaag op waar paardehaar in is verwerkt, en pure lamswol. De meest luxueuze katoen wordt gebruikt voor de afwerking van de zijkanten.

Vi-spring is een topmerk op slaapgebied. Indien u meer informatie heeft over Vi-spring laat het ons weten. info@woonmerken.nl